Hvem er jeg?

 

Da min interesse for fotografering startede tilbage i 2011, var det samtidig begyndelsen på mit livs eventyr og lige siden er det kun gået én vej – fremad. Som fotograf vægter jeg meget højt at være forstående, lyttende og tålmodig. Når jeg stiller mig bag kameraet er det min vigtigste opgave, at kunden får en god oplevelse

– dertil er det hver gang min bestræbelse at fange det perfekte billede. Som selvstændig fotograf med mange forskellige opgaver, får man virkelig lov til at udvikle sig og hele tiden udvide sine kompetencer – derfor elsker jeg min beskæftigelse.
Det handler i bund og grund om at kunne udfolde sig kreativt og når man, som jeg, har adgang til et stort og indbydende studie i centrum af Kolding, så har man alle mulige chancer for at prøve sig selv og sit udstyr af – øvelse gør mester og man kan hele tiden blive bedre
Min store passion for at hive kameraet frem og fange de magiske øjeblikke, samt at jeg ikke ser det som et job, men en hobby, er drivkraften bag det hele.

Min passion for billeder

 

Min passion for billederne startede i 2011 hvor jeg for sjov lånte et Spejlrefleks det var et SonyA200 så vidt jeg husker, for jeg syntes det var lidt sjovt at forevige alt muligt på billeder og redigere i dem, herefter tog det fart, jeg købte simpelthen det lånte kamera og så begyndte jeg ellers at sætte mig ind i hvordan og hvorledes lyset havde betydning for mine billeder, det med at redigere dem kom efterfølgende.
jeg havde lidt kammerater og veninder som friviligt stillede op til at jeg kunne øve og inden jeg så mig om lavede jeg familie billeder og fik en lille sjat penge for det, det tog herefter fart og inden jeg så mig havde jeg købt mit første professionelle spejlrerefleks,
det var et Canon 5d mkII og div objektiver, jo længere tid jeg. brugte på det jo mere fandt jeg det spændende og begyndte at gøre mere i at lave bedre billeder samt redigering og disse også.
jeg kom for alvor igang da jeg fik købt mig nogen studie lamper og lærte at bruge dem, igen gik det udover venner og veninder. jeg blev så grebet af det at jeg dengang fik tilgang til et studie i Volkertsfabrikker og var der i små 3 år da jeg sammen med en anden fotograf fik ideen om at vi skulle have vores eget, dette blev til virkelighed sammen med 3 andre og idag har vi fællesskabet LUMO i kolding.
Jeg driver min virksomhed fra LUMO Office til hverdag sammen med de andre selvstændige i LUMO regi.

Jeg startede min virksomhed i 2013 hvor både hjemmeside og cvr nummer kom på tale og det hele tog fart, i marts 2017 gik jeg all in på at være selvstændig og både familie og venner har været en stor opbakning af dette.

Jeg giver mig tid til at sætte mig ind i mine kunders ønsker og gør alt for at dette bliver jeres personlige billeder.